Paku uuele koolile nime!

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani vallavolikogu istungil vastu võetud otsuse kohaselt moodustatakse Suure-Jaani gümnaasiumi põhikooliosast ning Kildu, Sürgavere ja Tääksi põhikoolist uus põhikool. Uuele koolile nime andmiseks kuulutatakse välja avalik konkurss.
Suure-Jaani vallavolikogu istungil vastu võetud otsuse kohaselt moodustatakse Suure-Jaani gümnaasiumi põhikooliosast ning Kildu, Sürgavere ja Tääksi põhikoolist uus põhikool. Uuele koolile nime andmiseks kuulutatakse välja avalik konkurss. Foto: Elmo Riig (Sakala) / montaaž

Suure-Jaani vald asutab sel suvel uue kooli, kuhu liidetakse Suure-Jaani, Kildu, Sürgavere ja Tääksi põhikool.

Kõik praegused koolimajad jätkavad tööd ning lapsed saavad käia harjumuspärastest õppekohtades, kuid koolid viiakse ühise juhtimise alla. Uuele koolile pole veel sobivat nime leitud.

«Et uus kool saaks endale väärika nime, ootame kõiki vallakodanikke ja teisi huvilisi osalema kooli nime konkursil,» seisab valla leheküljele postitatud üleskutses.

Ettepanekuid oodatakse aadressil anu.mikkor@suure-jaani.ee 18. märtsiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles