Ratastel nohikud näitasid lastele tehnikavidinaid

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka Kesklinna kooli direktor Aavo Soopa (vasakult neljas) ei jäänud nurka istuma, vaid lõi tehnika uusimate sõnade katsetamisel õpilaste toetava rivi keskel kaasa.
Ka Kesklinna kooli direktor Aavo Soopa (vasakult neljas) ei jäänud nurka istuma, vaid lõi tehnika uusimate sõnade katsetamisel õpilaste toetava rivi keskel kaasa. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel olid Viljandi Kesklinna kooli VI–XII klassi õpilastel külas tehnikatudengid, kelle näpunäidete järgi sai õpitubades uusimaid seadmeid ja infotehnoloogia võimalusi proovida.

Põhjanaabritelt üle võetud projekt «Geeks on Wheels» on mõeldud eeskätt väikeste kohtade lastele. Selle organiseerijad on tudengiorganisatsioonist MUG.ee (Microsoft User Group). Üritust toetavad ka firmad, mida seekord on 17.

Projekti eestvedaja Liisi Sootsi sõnul andis ringreiside korraldamiseks tõuke soov võimaldada lastel tehnikaga tutvuda, hoolimata sellest, kui väikeses asulas nad elavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles