Sakala teeb homme arvamusliidrite lõunast otseülekande

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi päevalehe Sakala ja Euroopa Parlamendi Infobüroo Eestis arvamusliidrite lõuna üks kõnelejaid on Euroopa Parlamendi liige Indrek Tarand.
Viljandi päevalehe Sakala ja Euroopa Parlamendi Infobüroo Eestis arvamusliidrite lõuna üks kõnelejaid on Euroopa Parlamendi liige Indrek Tarand. Foto: Elmo Riig / Sakala

Homme südapäeval kogunevad Viljandimaa haridustöötajad, poliitikud, ametnikud ja teised ühiskonnas aktiivsed inimesed Eesti pärimusmuusika keskusesesse seitsmendale Sakala ja Euroopa Parlamendi Eesti infobüroo arvamusliidrite lõunale.

Veidi provotseeriva pealkirja all «Kuidas mats ära rikkuda?» võetakse seekord teemaks haridus, mis on piirkondadele täpselt sama tähtis arengumootor kui üksikisikutele. Millega haritud inimesi Viljandimaale meelitada? Kuidas haridus maakonna käima tõmbaks? Mis hakkab toimuma Eesti haridusmaastikul? Millist haridust maailm vajab? Need on küsimused, millele püüame oma konverentsiga vastust leida.

Konverentsil astuvad üles Tartu ülikooli rektor Volli Kalm, Euroopa Parlamendi liige Indrek Tarand, Tallinna Gustav Adolfi gümnaasiumi direktor Hendrik Agur ja teised hariduselu asjatundjad.

Nagu tavaliselt, annab Sakala toimuvast ülevaate nii laupäevases paberlehes kui reedel veebis. Seekord on aga kõigil võimalik saalis toimuvat ka oma silma ja kõrvaga jälgida, sest Sakala teeb digilehes arvamusliidrite lõunast otseülekanne.

Arutelu tüürivad Sakala peatoimetaja Hans Väre ja vanemtoimetaja Rannar Raba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles