Karikavõitja loodab täna viljandlaste abiga tuju tõsta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall
Käsipall Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 19 on Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistluste põhiturniiri 18. voorus vastamisi Viljandi HC ja tänavuse hooaja karikavõitja HC Kehra / Horizon Pulp&Paper.

Samade meeskondade kaks varem meistriliigas peetud kohtumist on olnud võitluslikud, ent mõlemas on peale jäänud Jüri Lepa juhendatav HC Kehra.

Möödunud nädalavahetusel Valgevenes kolm Balti liiga kohtumist pidanud HC Kehra juhendaja ei salanud, et meeskonnaliikmete tuju pole pikalt reisilt naasmise järel kõige parem ning just Viljandis loodetakse võistkonda head emotsiooni tuua.

«Valgevenes olid rasked mängud ja kuigi reis kestis kaua, usun, et suudame mänguks piisavalt taastuda,» lausus Lepp, kelle hoolealused minetasid nädalavahetusel lootuse Balti liigas finaalturniirile pääseda.

Viljandi HC meeskonna juhendaja Marko Koks usub siiski, et pikk võistlusreis ning kurnavad mängud on tänase võitja soosiku mängule mingi jälje siiski jätnud. «Võidukohustust meil pole, lähme kodupubliku ees endast maksimumi andma. Pealegi on eelmised kohtumised Kehraga meil üsna hästi välja tulnud,» kõneles Marko Koks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles