Kuus ülekäigurada ehitatakse ohutumaks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia maanteel päästeteenistuse maja ja kalmistu vahele jääv ülekäigurada on Sirli Leieri analüüsi kohaselt üks Viljandi ohtlikumaid. Viimastel aastatel pole seal turvalisuse suurendamiseks midagi tehtud.
Riia maanteel päästeteenistuse maja ja kalmistu vahele jääv ülekäigurada on Sirli Leieri analüüsi kohaselt üks Viljandi ohtlikumaid. Viimastel aastatel pole seal turvalisuse suurendamiseks midagi tehtud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus valis välja kuus ülekäigurada, mida tuleb lähiajal hakata ohutumaks ehitama. Eelarve kohaselt on nendeks töödeks kuni 30 000 eurot.

Nimekirja valiti Riia maantee 6 (päästeteenistuse hoone) esine ülekäigurada, Paala tee ja Näituse tänava ristmiku ülekäigurada, Jakobsoni tänava viaduktil olev ülekäigurada, Uue ja Kooli tänava ristmikul asuv ülekäigurada, Uue tänava ja Uueveski tee ristmikul asuv ülekäigurada ning Suur-Kaare ja Kodu tänava ristmikul asuv ülekäigurada.

Linnavalitsuse majandusameti juhataja Reevo Maidla on selgitanud, et parandada soovitakse liiklusohutust. «Eesmärk on, et linna ülekäigurajad ja -kohad oleksid võimalikult hästi valgustatud,» sõnas Maidla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles