Suurjooks rühib osalejate rekordi suunas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kestab osalejate registreerimine 85. suurjooksule ümber Viljandi järve, mis traditsiooniliselt saab teoks 1. mail.
Kestab osalejate registreerimine 85. suurjooksule ümber Viljandi järve, mis traditsiooniliselt saab teoks 1. mail. Foto: Elmo Riig / Sakala

1. mail korraldatavale ümber Viljandi järve jooksule on end kirja pannud üle 650 osaleja. Kunagi varem pole osalejate nimekiri kaks kuud enne starti olnud nii pikk.

Tänavusele jooksule ootavad korraldajad ligi 4000 osalejat. Seda on peaaegu tuhat enam, kui viimase kolme aasta jooksul on tavapäraseks saanud.

Uuendusena stardivad jooksjad ja kepikõndijad tänavu otse Viljandi staadionilt. Jooks kulgeb vabalt valitud trassil, nagu see on tavaks olnud juba 84 aastat. 1928. aastal esimest korda peetud ümber Viljandi järve jooks on Eesti kõige pikemate traditsioonidega rahvaspordivõistlus, mis saab tänavu teoks 85. korda.

Veebruariga lõpeb Viljandi järvejooksule registreerimise esimene voor. Kõige odavama hinnaga, mis täiskasvanutel on 10 ning noortele ja eakatele 7 eurot, saab end aadressil www.sportinfo.ee registreerida veel reede viimase minutini.

Jooksu start antakse 1. mail kell 12. Lastejooksud on tänavu kavas päev varem, 30. aprilli õhtul ning neile järgneb koolide teatejooks ümber Viljandi järve.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles