Prii sõit terendab ka puuetega inimestele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi valitsusliit on otsustanud anda prii bussisõidu eakatele ja osale koolilastele ning kavatseb samasuguse õiguse anda ka puuetega inimestele.
Viljandi valitsusliit on otsustanud anda prii bussisõidu eakatele ja osale koolilastele ning kavatseb samasuguse õiguse anda ka puuetega inimestele. Foto: Marko Saarm / Sakala

Ehkki Viljandi linnavalitsus on otsustanud, et südasuvest saavad ühistranspordis tasuta sõita eakad ning sügisest laieneb see õigus esimese kuni kolmanda klassi õpilastele, plaanitakse priid bussisõitu pakkuda ka puuetega inimestele.

Viljandi linnavolikogu esimees, sotsiaaldemokraat Randel Länts ütles, et Isamaa ja Res Publica Liiduga sõlmitud koalitsioonileping näeb tasuta ühistranspordis sõitmist ette kõigile eespool nimetatud rühmadele.

«Praegu on sellest lubadusest kaks kolmandikku täidetud ning kolmandik ootab veel täitmist,» sõnas Länts. Ta avaldas lootust, et puuetega inimesed võiksid tasuta sõidu õiguse saada kas juulist nagu kõik 65-aastased ja vanemad inimesed, või septembrist nagu esimese kuni kolmanda klassi lapsed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles