Viljandi vallajuhid arutavad oma esimest eelarvet

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui praegu asub enamus Viljandi valla ametnikest endises Viiratsi vallamajas, siis tänavu on kavas 200 000 euro eest remontida Viljandi kesklinna soetatud hoonet, kuhu vallavalitsus selle aasta jooksul kolib.
Kui praegu asub enamus Viljandi valla ametnikest endises Viiratsi vallamajas, siis tänavu on kavas 200 000 euro eest remontida Viljandi kesklinna soetatud hoonet, kuhu vallavalitsus selle aasta jooksul kolib. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi vallavolikogu hakkab kolmapäeval teist korda arutama oma äsja tekkinud valla esimest eelarvet, mille suurus on pisut üle üheksa miljoni euro.

Vallavanem Ene Saare kinnitusel veebruaris eelarvet vastu ei võeta ning kindlasti tuleb märtsis ka eelarveplaani kolmas lugemine.

Elanike arvu poolest Viljandi linnast peaaegu kaks korda väiksemal Viljandi vallal on ka linnast kaks korda väiksem eelarve. Kui linna tulud ja kulud on algaval aastal pisut üle 20 miljoni euro, siis vallal on algaval aastal rahakotis 9 126 300 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles