Viljandi vald vahetab silte

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala Teede tootmisjuht Heino Tikker ütles, et esimesed Viljandi valla sildid paigaldati jaanuari keskel ning ootamas on veel kümmekond.
Sakala Teede tootmisjuht Heino Tikker ütles, et esimesed Viljandi valla sildid paigaldati jaanuari keskel ning ootamas on veel kümmekond. Foto: Marko Saarm / Sakala

Seni end maanteede ääres endiste omavalitsuste nimede taha peitnud Viljandi vald paneb püsti värskelt valminud omanimelised tähised.

Viljandi vallavanem Ene Saar ütles, et Paistu, Pärsti, Saarepeedi ja Viiratsi siltide mahavõtmine algas jaanuari algul. Neljast omavalitsuse piirist teatas teede ääres kokku 28 silti.

Nagu Saar rääkis, tuleb sama palju Viljandi valla silte ka asemele, osa lihtsalt teistesse kohtadesse. Sealhulgas seatakse üles kümme suuremat tahvlit, millele saab hiljem lisada ühendvalla vapi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles