Õpilased kogesid moelava ilu ja valu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nooremas vanuserühmas tuli võitjaks Kesklinna kooli IV-b klass kavaga «Tulevik vs. minevik». Poisid näitasid karusnahkade ja nuiadega ürgset moodi ning tüdrukud tutvustasid tulevikurõivaid.
Nooremas vanuserühmas tuli võitjaks Kesklinna kooli IV-b klass kavaga «Tulevik vs. minevik». Poisid näitasid karusnahkade ja nuiadega ürgset moodi ning tüdrukud tutvustasid tulevikurõivaid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeva õhtul oli Sakala keskuses Viljandi põhikoolide sõbrapäeva moe-show ja kuigi laval oli modelle ridamisi, tõdes nii mõnigi neist, et see töö pole sugugi kerge.

Laura Viira, kes tõi lavale Johanna Kristiina Jaansoo loodud pitskapuutsiga õhtukleidi kollektsioonist «Siniverelised», rääkis, et modellitööl on nii plusse kui miinuseid.

Viira, kes töötab modellina agentuuris MJ Models, tähendas, et loomulikult talle see amet meeldib, kuid samas peab olema kogu aeg kena ja minekuvalmis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles