Tudengid teevad teatrit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meenutus  neljandatelt tudengite teatripäevadelt. Tartu üliõpilasteater esitas siis Sarah Kane'i näidendi "Puhastatud".
Meenutus neljandatelt tudengite teatripäevadelt. Tartu üliõpilasteater esitas siis Sarah Kane'i näidendi "Puhastatud". Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna õhtul avatakse Viljandis 12. tudengite teatripäevad. Need kestavad kultuuriakadeemias ja Sakala keskuses pühapäeva õhtuni ning pakuvad meeleolukaid etteasteid kuuelt Eesti üliõpilastrupilt.
 

Teatripäevadele annavad värvi ka külalised Läti kultuurikolledži tudengiteatrist ja Helsingi üliõpilasteatrist. Et tahtjaid oli palju, noppis festivali korraldusmeeskond välja põnevamad etendused. Need tuuakse publiku ette nii kultuuriakadeemia mustas saalis kui Sakala keskuses.

Noorte lavastustele annavad tagasisidet kolm tarka: Eesti teatrikriitik ja lavastaja Jaak Allik, vabakutseline näitleja, impromees ja rändteatri Vaba Vanker rändaja Rauno Kaibiainen ning Viljandi kultuuriakadeemia teatrikunsti programmijuht Garmen Tabor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles