Tabeli viies ja viimane võtavad mõõtu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna kell 19 peetakse Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistriliiga kohtumine, milles lähevad vastamisi Viljandi HC SK Tapa.
Täna kell 19 peetakse Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistriliiga kohtumine, milles lähevad vastamisi Viljandi HC SK Tapa. Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna kell 19 peetakse Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistriliiga 15. vooru kohtumine, milles lähevad vastamisi turniiritabeli viies, Viljandi HC, ja viimasel kohal olev SK Tapa.

Viljandi alistas eelmises voorus kodus 33:21 Audentese, Tapa jäi Põlvas 25:29 alla  Värska Originaalile.

Ehkki viljandlased on kaks varasemat mängu võitnud, on meeskondade senised omavahelised vastasseisud olnud võitluslikud. Viljandi meeeskonna juhendaja Marko Koks leiab, et suures osas on see tingitud alateadlikust vastase alahindamisest.

«Miskipärast on meie mehed oodanud kerget võitu. Ju see on tingitud Tapa tublisti noorenenud koosseisust,» kõneles Marko Koks.

Viljandi HC juhendaja tunnistas võõrustajate favoriidiseisust, ent rõhutas, et nii hea meie meeskond pole, et võiks mõnda meistriliiga konkurenti alahinnata. «Viimased voorud on näidanud, et me ei suuda eduseisu hoida,» lausus ta.

Tapa meeskonna juhendaja Elmu Koppelmanni sõnul on viljandlaste koosseis tema omast kogenum ja võimsam ning seetõttu tuleb võõrustajaid võidusoosikuks pidada.

Koppelmanni sõnul on tänaõhtuses vastasseisus ja selle käigus suur osa kohtunike tegevusel. «Sõltub sellest, kui jõulist käsipalli kohtunikud lubavad mängida. Viljandi nii-öelda hakkivat kaitseliini taltsutada on päris keeruline,» arutles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles