Järvejooks otsib vabatahtlikku treenijat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik soovijad saavad alates järgmise nädala lõpust hakata treenima Einar Kaigase näpunäidete järgi, mis pannakse üles Ümber Viljandi järve jooksu kodulehele.
Kõik soovijad saavad alates järgmise nädala lõpust hakata treenima Einar Kaigase näpunäidete järgi, mis pannakse üles Ümber Viljandi järve jooksu kodulehele. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ümber Viljandi järve jooksu korraldajad otsivad vähetreeninud inimest, kes tahab järgmise kahe kuu jooksul personaaltreeneri juhendamisel valmistuda ümber järve jooksuks.

Ümber Viljandi järve jooksu kodulehel hakkab järgmise nädala lõpust ilmuma harrastussportlaste treenimisele keskendunud klubi Jooksupartner treeneri Einar Kaigase koostatav treeningplaan, mis on mõeldud algajale jooksjale. Treeningkava avaldatakse ühe nädala kaupa ehk veebruari lõpul jooksuks valmistuma hakkav huviline saab iga nädalal järgmiseks seitsmeks päevaks tegutsemissoovituse.


Selleks, et kõik treeningplaani jälgijad ja järgijad saaksid kava efektiivsuses veenduda, otsivad järvejooksu korraldajad ning Jooksupartner vabatahtlikku, kes on valmis järgmised kaks kuud treeneri antud plaani järgi harjutama ning igal nädalal jooksu kodulehel kirjeldama, kuidas ettevalmistus sujub.


Vabatahtlik treenija saab igal nädalal treenerilt tasuta personaalseid soovitusi ning kui treenija elab Viljandis, saab ta igal nädalal teha vähemalt ühe treeningu juhendaja valvsa pilgu all. Kui vabatahtlik treeningplaani järgi valmistumist ei katkesta, pääseb ta tasuta ümber Viljandi järve jooksu starti.


Otsitav vabatahtlik peaks olema vanuses 20–45 aastat. Treeningplaan on seatud jooksja järgi, kes suudab pingutades ümber järve joosta ühe tunni ja 15 minutiga või aeglasemalt. Treeningplaani eesmärk on aidata treenijal läbida see distants ligi 10 minutit kiiremini.


Kes soovivad personaaltreeneri juhendamisel järgmised kaks kuud jooksuks valmistuda, võiksid endast teada anda e-kirjaga aadressil viljandijarvejooks@gmail.com või kirjutada järvejooksu Facebooki lehele. Sooviavaldusi oodatakse 20. veebruarini.


Treeningplaani koostab endine tippjooksja Einar Kaigas, kes tegutseb nüüd klubis Jooksupartner treenerina. Jooksupartner on harrastusjooksjaid juhendanud hulk aastaid ning ühistreeninguid korraldatakse sel aastal jooksuhuvilistele Tallinnas, Tartus, Viljandis ning Jüris. Lisaks koostatakse harrastussportlastele personaalseid treeningplaane.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles