Valla meeste saak ajas teistel silmad suureks

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalu linnavalitsuse esindust võis ka teiselt poolt järve vaadates hõlpsasti märgata, sest seltskond oli maskeerunud kalanäljas kassideks.
Haapsalu linnavalitsuse esindust võis ka teiselt poolt järve vaadates hõlpsasti märgata, sest seltskond oli maskeerunud kalanäljas kassideks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Viljandi järvel peetava suure õngitsemisvõistluse eelmänguna võtsid eile kahe linnavalitsuse ning mitme asutuse esindajad paariks tunniks jääaugu ääres koha sisse ning palusid vargsi, et kalameeste jumal neile teistest lahkemalt naerataks.

Abilinnapea Ardo Agasild rääkis, et üleskutse «Kuldkala» soojendusvõistlusel kaasa lüüa oli saadetud mitmele Eesti linnavalitsusele, kuid päev osutus paljudele ebasobivaks ja lõpuks pani oma esinduse välja üksnes Haapsalu. Samas avaldas Agasild heameelt, et kohalikud kultuuri- ja spordiasutused olid hakkamist täis ning mõõduvõtus osales seitse neljaliikmelist võistkonda.

Esimene kord elus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles