Suur talendifestival ei saa läbi viljandlasteta

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste hulgas läheb rahvusvahelist turgu püüdma Paabel.
Teiste hulgas läheb rahvusvahelist turgu püüdma Paabel. Foto: Elmo Riig

Märtsikuu viimasel nädalavahetusel täidab Tallinn Music Week (TMW) pealinna taas kevadiselt värske ja mitmekülgse muusikaga. Juba kuuendat korda toimuval talendifestivalil astub tänavu üles 227 artisti 20 riigist, neist 149 esinejat Eestist.  Viljandi Kultuuriakadeemia tudengite, vilistlaste ja sõprade kooslusi astub Tallinnas lavalaudadele ligi paarkümmend.

Teiste seas esinevad Ain Agan, kes astub üles Ain Agan-Andre Maakeri duoga, Ludisnavski (Lauri Lüdimois), VonKuusk, Maarja Nuut, Machineries of Joy, Mari Kalkun, Duo Kulno Malva / Tõnis Kirsipu, Duo Jansen/Jüssi, Curly Strings, Ars Apta, Argo Vals, Silver Sepp, Sandra Sillamaa Trad.Attack!, Rüüt ja Paabel. Cätlin Mägi astub üles koosluses Aparaat (Tiit Kikas & Cätlin Mägi). Kuuendaks tegutsemisaastaks on Tallinn Music Weekist saanud tõeline meka naaberriikide ja kogu Balti ning Põhja regiooni muusikute jaoks.  

“Tänavuses programmis figureerivad nii aktuaalseimad Eesti artistid, Euroopa tõusvad tähed kui kaugetest ja eksootilistest paikadest pärit esinejad,” ütles TMW programmijuht Kristo Rajasaare. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles