Lübeck otsib Viljandist diskoreid

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"DJ Fest 09" Beach Clubis.
"DJ Fest 09" Beach Clubis. Foto: Janek Põldots

Tänavu 22. mail Saksamaal Lübeckis algavatele ja neli päeva kestvatele rahvusvahelistele hansapäevadele otsivad korraldajad 16 riigist diskoreid. Oma avalduse võivad  Lübeckisse saata ka Viljandi plaadikeerutajad.

Viljandi linnavalitsuse välissuhete spetsialisti Markus Peter Nageli sõnul on selline diskorite otsimine esmakordne. «Rahvusvaheliste hansapäevade ajal on igal õhtul kontserdid ja peod, kuid sellist rahvusvaheliste diskorite otsimist ei ole minu teada varem tehtud,» ütles Nagel.

Hansapäevade ööprogrammi nimi on «Hansa DJ öö» ning tunnuslauseks on «Kui jagate meiega oma rütme, siis meie klubid hoolitsevad teie eest». Nageli sõnul tähendab see seda, et väljavalitud DJ-dele kaetakse kõik kulud. Korraldajad maksavad kinni reisikulud ning hoolitsevad majutuse ja toitlustamise eest.

Kõikidel huvilistel palutakse saata oma mixtape ja avaldus e-posti aadressil hanseDJnacht@yahoo.com. Lisainfo ürituse kohta tuleb lähiajal aadressil www.hansedjnacht.npage.de.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles