Viljandimaa sotsid esitasid europarlamendi kandidaadid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Viljandimaa piirkond esitas Euroopa Parlamendi valimiste kandidaatideks Sven Mikseri, Marju Lauristini, Ivari Padari ja Liina Raua.

«Euroopa Parlamendis peavad Eestit esindama inimesed, kellel on kogemused erinevates valdkondades,» ütles Viljandimaa sotsiaaldemokraatide esimees ja riigikogu liige Helmen Kütt.

Oma kandidaadid on esitanud sotsiaaldemokraatide Tallinna, Tartu, Järvamaa, Ida-Virumaa, Tartumaa, Pärnumaa, Jõgevamaa, Harjumaa, Valgamaa, Raplamaa ja Hiiumaa piirkond ning üles on seatud Sven Mikser, Marju Lauristin, Ivari Padar, Eiki Nestor, Marianne Mikko, Abdul Hamid Turay, Jevgeni Ossinovski, Urve Palo, Liina Raud ja Hannes Hanso.

Sotsiaaldemokraatlik Erakond kinnitab Euroopa Parlamendi valimiste kandidaadid ja hääletab nimekirja järjestuse 29. märtsil Tallinnas peetaval valimiskogul.

Euroopa Parlamendi valimised on 25. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles