Selveri klientide annetus läheb kõhu­beebidele

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Centrumi Selveri juhataja Ruth Kuusk andis Viljandi haigla juhatuse esimehele Priit Tamperele tšeki Selveri klientide annetatud rahaga.
Centrumi Selveri juhataja Ruth Kuusk andis Viljandi haigla juhatuse esimehele Priit Tamperele tšeki Selveri klientide annetatud rahaga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Möödunud aastal annetasid kahe Viljandis asuva Selveri kliendid kohalikule haiglale 4472 eurot, mille eest ostetakse sünnitus- ja günekoloogiaosakonnale lootemonitor ja lootedopplerid.

Tšeki andis Viljandi haigla juhatuse esimehele Priit Tamperele Centrumi Selveri juhataja Ruth Kuusk sõnadega, et sünnitusosakond loob elu ja selle raha abiga saab veel rohkem imesid korda saata.

Annetusi koguti kõigis Eesti Selverites 21. novembrist 8. jaanuarini ja kokku annetati 100 146 eurot. Kuigi korjanduskarpidesse oli jäetud nii eurosid kui muud raha, moodustas sularaha Kuuse sõnul tänavu annetusest väikseima osa. Enamik summast kogunes annetuskampaania šokolaadide müügi ja kauba eest tasumisega. Igalt ostult läks heateoks 64 senti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles