Linnapea näeb tunnelile lootust

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valuoja orgu ja Paala järve ümbritsevat kergliiklusteed eraldab praegu viadukt ning ühelt poolt teisele pääseda soovivad jalakäijad ja ratturid peavad leidma selleks autode liiklemise vahel ohutu hetke.
Valuoja orgu ja Paala järve ümbritsevat kergliiklusteed eraldab praegu viadukt ning ühelt poolt teisele pääseda soovivad jalakäijad ja ratturid peavad leidma selleks autode liiklemise vahel ohutu hetke. Foto: Elmo Riig / Sakala

Aasta tagasi Viljandi volikogus mahahääletatud Valuoja kergliiklustunneli idee pole siiski maha kantud ning linnapea optimistliku plaani järgi võib ehitus alata juba tänavu.

Mullu veebruari lõpul oli volikogu istungilt omajagu puudujaid ja nõnda kogunes tunnelieelnõu toetuseks vaid kümme jaatust. Neli liiget hääletas vastu ning teist sama palju jäi erapooletuks. Seaduse järgi pidanuks 27-liikmelises volikogus rahalise kohustuse võtmise poolt hääletama vähemalt 14 inimest.

Küll aga jäi õhku lootus, et tunneli mõtte võib hiljem uuesti päevakorda tõsta. Eeskätt siis, kui avanevad euroliidu uue eelarveperioodi toetusprogrammid. Päris tühjade pihkudega helget tulevikku ootama ei jäädudki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles