Hooldekodu elanik viis perelt rahu ja kotletid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Detsembris avatud Lõuna-Eesti hooldekeskuse Karksi kodus elavate hooldatavate seas on neid, kes hästi ajas ja ruumis ei orienteeru. Juhataja lubas teha kõik võimaliku, et nende kliendid enam kellegi koju sisse ei astuks.
Detsembris avatud Lõuna-Eesti hooldekeskuse Karksi kodus elavate hooldatavate seas on neid, kes hästi ajas ja ruumis ei orienteeru. Juhataja lubas teha kõik võimaliku, et nende kliendid enam kellegi koju sisse ei astuks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Karksis on hooldekodu töötanud paar kuud. See on loonud külla hulga töökohti, kuid kõik pole siiski roosiline. Osa hoolealuseid on külaelanikele ka ebameeldivusi valmistanud.

«Mul mees läks tüdrukut kooli viima ja siis hõikas üks: «Oota, pea kinni, anna suitsu!»» rääkis Karksi hooldekodu naabruses elav Aita Purga. «Mu mehel ei olnud suitsu, ta ei suitseta. Tagasi tulles oli sama inimene ta uuesti kinni pidanud ja suitsu küsinud.»

Võõras allkorrusel

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles