Näitlejad ja vallavalitsejad löövad palli

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatrite meeskonna kapten Hillar Sein usub, et mängu tulemus on 9:0. Just sellised numbrid on tema Ugala juubelit tähistaval võistlussärgil kirjas.
Teatrite meeskonna kapten Hillar Sein usub, et mängu tulemus on 9:0. Just sellised numbrid on tema Ugala juubelit tähistaval võistlussärgil kirjas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval kell 19 peavad Viljandi staadionil suure vutilahingu Eesti teatrite ja Viljandimaa omavalitsuste liidu koondis.


Teatrite võistkonnas jooksevad platsile Mait Malmsten, Märt Avandi ja Uku Uusberg Draamateatrist, Jaak Prints ja Tambet Tuisk NO99-st, Kristjan Üksküla, Märt Keerutaja, Mikk Jürjens ja Tarvo Elblaus Linnateatrist, Sulev Teppart Rakverest, Martin Kõiv Vanemuisest ja paljud teised.

Meeskonna kapten on Ugala juht Hillar Sein, koos temaga kaitseb koduteatri ja ühtlasi kõigi Eesti teatrite spordiau Martin Mill.

Kapten Hillar Sein ütles, et enne mängu treeningut teha ei saa, sest meeskonna liikmed on üle Eesti laiali ja ka treenerit pole.

«Tuleme platsile ja hakkame improviseerima,» tutvustas ta mänguplaani.
Kapteni sõnul minnakse võidu peale välja. «Meil on palju enesekindlust, see ongi edu tagatis.»

Väravavahti ei osanud Hillar Sein veel nimetada, aga on väga võimalik, et selleks saab Linnateatri sportlaste kaasa võetud puunukk.

«Me rõhume selle peale, et kui mängija lööb värava suunas, püüab ta ikka objekti tabada. Kui kõik vastased sihivad meie väravavahti, ei pääsegi ükski pall edasi,» selgitas ta teatriinimeste kavalat strateegiat.

Omavalitsuste võistkonna kapten, Karksi vallavanem Arvo Maling sai oma määramisest teada alles ajakirjandusest.

«Ma tegin kolmapäeva õhtul kaasa treeningmängus noortekoondise vastu, nii et olen kõige värskema jalgpallikogemusega meeskonnaliige,» leidis ta korraldajate valikule põhjenduse.

Ühiselt treeninud ei ole ka omavalitsustöötajad, aga see, et kõik töötavad vastutavatel kohtadel, viib nad kapteni meelest võidule. «Kui kõik mehed vastutavad, peavad nad ka värava lööma.»

Oma jalgpallikogemuste kohta ütles Arvo Maling, et põhiliselt on need pärit televiisorist, aga poisikesena sai ikka hoovis jalgpalli taotud.

Tema suur lootus on spordimeestel: Kolga-Jaanist tuleb korvpallitreener Janek Lass, Paistust jalgpallitreener Alar Lõssov ja Saarepeedilt sporditöö korraldaja Paul Kolla.

Lihtmängijana platsile jooksev omavalitsuste liidu tegevdirektor Reevo Maidla arvas, et tuntud näitlejatega mängides võib tekkida oht, et mõni jääb vastast vahtima ja unustab valvsuse. Samas avaldas ta lootust, et näitlejaid õnnestub lüüa massiga. «Oleme kõik suurt kasvu mehed.»

Ajaloolise võistluse peakohtunik on rahvusvahelise jalgpalliorganisatsiooni FIFA kohtunik Kristo Tohver, mängu kommenteerib Tiit Jõgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles