Käsipalluritel on tarvis punktilisa

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval kell 19 on Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistlustel  Viljandi vastane Audentese spordiklubi.
Kolmapäeval kell 19 on Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistlustel Viljandi vastane Audentese spordiklubi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval kell 19 on Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistluste põhiturniiri teise ringi viimases voorus Viljandi vastane Audentese spordiklubi.

Viimastel aastatel koduses meistriliigas medalite eest võidelnud Viljandi HC hoiab turniiritabelis kuuendat kohta ning peatreener Marko Koksi sõnul tuleb meeskonnal nüüd hakata korralikult tabelipunkte koguma. «Komistamiseks eriti ruumi enam pole. Peame Audentesest kindlasti jagu saama,» lausus Koks.

Riho-Bruno Bramanise juhendatava meistriliiga debütant avas nädala eest Tapa alistamisega oma võidarve ning see annab Bramanise sõnul põhjust Viljandisse tulla optimistlikult. «Võidu maitse on meil nüüd suus. Üritame endast parima anda, sest tähtis on astuda samm edasi, olgu vastaseks kes tahes,» teatas Bramanis.

Käsipalli meitriliiga meeskondadel on pärast 13. vooru järgmine arv punkte: Põlva Serviti 26, HC Kehra / Horizon Pulp&Paper 24, HC Viimsi/Tööriistamarket 14, Värska Originaal 12, Aruküla SK 12, Viljandi HC 11, Audentes 3, SK Tapa 2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles