Käsipallimeeskond viigistas võõrsil Arukülaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval Arukülas peetud Eesti käsipalli meistrivõistluste mäng andis Viljandi meeskonnale turniiritabelisse ühe punkti. Aruküla ja Viljandi HC vastasseis lõppes 26:26 viigiga.

Aruküla spordiklubi ja Viljandi HC meistriliiga hooaja teise vastasseisu avapoolaja võitsid 15:13 võõrustajad, kohtumise lõpptulemuseks jäi 26:26.

Viljandi meeskonna suurim väravakütt oli teisipäeval Robert Lõpp 11 tabamusega, Ott Varik lisas omalt poolt viis punkti ning kaks tabamust said kirja joonemängija Martin Ott Sülla ja treener Marko Koks ning Sten Maasalu ja Karl Toom. Korra olid täpsed Madis Parik ja Karl Roosna.

Üks voor enne meistriliiga põhiturniiri teise ringi lõppu hoiab Viljandi HC turniiritabelis tagasihoidlikku kuuendat positsiooni. Meeskonna teise ringi viimane vastane on teisipäeval SK Tapa alistanud Audentes, kellega ta kohtub 5. veebruaril kell 19 Viljandi spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles