Innove tunnustab tublimaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: innove.ee

Sihtasutus Innove kuulutab välja konkursid «Aasta karjäärispetsialist 2013» ning «Aasta õppenõustamisspetsialist 2013», et tõsta esile inimesi, kelle töö on olnud märkimisväärne ning tähtis karjääri- ja õppenõustamisteenustearendamisel.

Aasta karjäärispetsialistid valitakse kolmes kategoorias: karjäärikoordinaator, karjääriinfo spetsialist ja karjäärinõustaja. Parimad õppenõustamisspetsialistid kuulutataksevälja neljas kategoorias: eripedagoog, logopeed, sotsiaalpedagoog ning psühholoog.Nii parimate karjääri- kui ka õppenõustamisspetsialistide valimisel hinnatakse aktiivsust valdkonna arendamisel ja tutvustamisel avalikkusele, koostööd ja enesearendamist möödunud aastal.

Kandidaatide esitamiseks tuleb täidetud kandideerimisvorm saata 21. veebruariks meiliaadressil tunnustamine@innove.ee või märksõnaga «Aasta karjäärispetsialist» või «Aasta õppenõustamisspetsialist» postiaadressil: SA Innove, Lõõtsa tänav 4, 11415 Tallinn. Konkursi täpsemad tingimused on Innove koduleheküljel.

Laureaadid avalikustatakse 28. märtsi tunnustamisüritusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles