Külm paneb eesruumid proovile

Madis Järvekülg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile noortekeskuse hallis rattaga trikitanud Martiner Rätsep ütles, et sõitjatel ongi hea ennast vahepeal jahedas koridoris tuulutada.
Eile noortekeskuse hallis rattaga trikitanud Martiner Rätsep ütles, et sõitjatel ongi hea ennast vahepeal jahedas koridoris tuulutada. Foto: Marko Saarm / Sakala

Külm ilm on Viljandi vanas lennukitehases paikneva noortekeskuse eesruumide temperatuuri nii alla tõmmanud, et senine küttelahendus jääb hätta.

«Katel ütleb vahepeal, et ta väga hästi ei taha töötada,» sõnas noortetoa administraator Kat­rin Kangus. «Meil oli WC-s seina peal vahepeal miinus kuus kraadi – see on siseruumi kohta väga külm.»

Kanguse kirjelduse järgi ei voolanud mõni päev tagasi kööginurga kraanist enam vett, sest seal rippus jääpurikas. Kõige külmem ongi just köögis, WC-s ja rattaruumis. Töötajad  tõid kohvi- ja teetegemise vahendid tagumisse, mängude saali, kus on soojust parajalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles