Kahtlustus ajas linnapea naerma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi linnapea Ando Kiviberg hakkas naerma, kui kuulis spekulatsioonist, et pärimusmuusika aida vahetus läheduses asuvate rajatiste remontimise plaan on seotud tema linnapeaks saamisega. Ta kinnitas, et tema endisel ametil pärimusmuusika keskuse juhina pole linna investeeringutega mingit seost.

Vaadates Viljandi järgmise aasta investeeringute kava, võib näha, et linnal on kavas korda teha mõlemad tänavad, mis viivad pärimusmuusika aida juurde, ja selle vahetus läheduses olev sild ning parandada aida taga olevat äravajunud nõlva. Kokku on aita viivaid või selle ümbrusesse jäävaid rajatisi kavas remontida peaaegu 100 000 euro eest.

«Need tööd on ette võetud ikka sellepärast, et 2015. aastal tulevad Viljandis rahvusvahelised hansapäevad,» rõhutas Kiviberg. «Kõnniteed kesklinnast hansapäevade kõige tähtsamate kontserdipaikadeni peavad korda saama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles