Käsipallurid üritavad Servitit ehmatada

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna kell 19 kohtuvad Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistriliigas Viljandi HC ja tiitlikaitsja Põlva Serviti.
Täna kell 19 kohtuvad Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistriliigas Viljandi HC ja tiitlikaitsja Põlva Serviti. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 19 kohtuvad Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistriliigas Viljandi HC ja tiitlikaitsja Põlva Serviti. Tänavustel meistrivõistlustel teist korda vastamisi minevate meeskondade esimene mäng andis Servitile 34:21 võidu.

Viljandi meeskonna peatreeneri Marko Koksi sõnul on Põlva meeskond praegu heas hoos ning sellest kõnelevad ka nädalavahetusel Balti liiga liidriks tõsnud meeskonna võidud  tugevate Valgevene klubide üle.

«Meie seis pole praegu kõige kehvem ja kuigi Serviti vastu on võitu raske loota, üritame kinni pidada oma joonisest, lihvida koostööd ning teha põlvalaste elu võimalikult raskeks,» lausus Marko Koks mängu eel.

Eelmisel nädalal Balti liigas Valgevene klubid Minski SKA ja ja Bresti Meškovi suurelt alistanud Serviti juhendaja Kalmer Mustingu sõnul on tulemused küll kenad, ent tippvormis meeskond siiski veel pole. «Me ei tohi viljandlasi alahinnata. Novembrist alates on nende mäng tõusujoones liikunud,» ütles Serviti juhendaja Kalmer Musting.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles