Vanalinna lisandub üks munakivitee

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Väike-Turu tänavale (vasakul) pannakse pärast kaevetööde lõppu maha munakivisillutis, siis sellega otsakuti kokku jõudval Kauba tänaval (paremal) on kavas asfalti parandada ja pinnata.
Kui Väike-Turu tänavale (vasakul) pannakse pärast kaevetööde lõppu maha munakivisillutis, siis sellega otsakuti kokku jõudval Kauba tänaval (paremal) on kavas asfalti parandada ja pinnata. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eeloleval suvel kaevatakse Viljandi vanalinnas taristu ajakohastamiseks üles Kauba ja Väike-Turu tänav. Neist esimest jääb pärast tööde lõppu katma pinnatud asfalt, kuid teine saab munakivisillutise.

Mõne kuu pärast algavate mahukate kaevetööde taga seisab Viljandi Veevärk, kellel õnnestus mullu saada Euroopa ühtekuuluvusfondist üle 1,5 miljoni euro, et mitmes kohas vananenud torustikku ja kaableid välja vahetada.

Kui maa-aluste tööde eest tasub vee-ettevõte, siis tänavakatte taastamine on linna kanda. Kahe eelnimetatud tänava puhul kulutatakse selleks 296 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles