Viljandlanna koduklubi ei suutnud karikafinaali võita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: Elmo Riig / Sakala

Viimasel viiel hooajal Soome võrkpallimeistriks kroonitud Salo LP Viesti ei suutnud teist aastat järjest Soome karikavõiduni jõuda. Laupäeval peetud finaalmängus pidi viljandlanna Anu Ennoki koduklubi üllatavalt kindlalt 0:3 (–23, –16, –19) alla vanduma tiitlit kaitsvale LP Kangasala naiskonnale.

Kümnendas järjestikuses Soome karikafinaalis osalenud Viestile oli kaotus seda valusam, et kahes tänavuse hooaja liigamängus on Kangasala võistkonna üle saavutatud 3:0 võit.

Tavapäraselt Viesti põhikoosseisu kuulunud Eesti koondise nurgaründaja Anu Ennok lõi esikohamängus 32 tõstest punktiks seitse, blokis ja pallingul lisa ei tulnud.

Soome meistriliigas hoiab Salo naiskond 15 vooru järel esikohta, olles parimana kogunud 42 punkti. HPK jääb kahe enam peetud mängu juures maha viie silmaga ja Ennoki eelmine koduklubi Orivesi Ponnistus seitsme punktiga (15 mängu).

Kangasala on 15 vooruga kogunud 28 punkti, millega hoiab turniiritabelis neljandat kohta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles