Lapsed proovisid poe parklas suusahüppeid

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed proovisid Viljandi Maksimarketi parklas teisaldataval trampliinil suusahüppeid.
Lapsed proovisid Viljandi Maksimarketi parklas teisaldataval trampliinil suusahüppeid. Foto: Rannar Raba

Eesti suusaliit pani pühapäeval Viljandi Maksimarketi parklasse püsti teisaldatava suusahüppemäe ja õhutas spordilembeseid lapsi oma esimest väikest õhulendu proovima.

Suusaliit rändab jaanuari nädalalõppudel teisaldatava suusahüppemäega MaruMägi mööda Eestit ja pakub kõigile soovijatele tasuta võimalust hüppamist proovida. Ühtlasi on tegu ETK Grupi reklaamikampaaniaga, millega ärgitatakse kliente ostma tooteid, mille maksumusest üks protsent läheb Eesti kahevõistluse koondise toetuseks.
Suusaliidu kahevõistluse ja suusahüpete haru juhataja Roomet Pikkori sõnul võib esimeste kogemuste põhjal julgelt öelda, et taoline trampliin lubab igas vanuses inimesel proovida ohutult suuskadel lendamist. MaruMägi vastab klassile K-3. Selle kõrgus on 2,4 meetrit, raja pikkus seitse meetrit ning hüppe pikkus kuni kolm meetrit.
Portatiivse konstruktsiooni kaal on ligi 500 kilogrammi ning hüppemäe võib püstitada vähem kui tunniga. Eesti esimene teisaldatav suusahüppemägi MaruMägi sai oma nime valmistaja aktsiaseltsi Maru Ehitus järgi.

Vaata pilte ja videolõiku!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles