Maakonnast asub ajateenistusse üheksa noort

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalal alustas 2014. aasta esimese ajateenistusse kutsumisega oma riigikaitse kohustuste täitmist üle 300 kutsealuse, nende seas üheksa Viljandimaa noormeest, kes asuvad aega teenima vahipataljonis ja mereväebaasis.

Üle Eesti osaleb aasta esimeses teenistusse kutsumises ka kuus neidu, kuid kaitseressursside ameti avalike suhete nõuniku Anne Osveti sõnutsi ei ole ükski neist Viljandimaalt. «Ajateenistust alustanud kuuest tütarlapsest on üks Harjumaalt, kaks Lääne-Virumaalt, üks Valgamaalt, üks Tallinnast ja üks Pärnust,» lausus ta.

Aasta esimese korraga oli plaanis aega teenima kutsuda 318 noormeest ja kaheksa neidu, kuid kohustust asus täitma 340 kutsealust. Enamik neist teenib aega vahipataljonis ja mereväebaasis, osa noormehi läks kirde kaitseringkonna väeossa ja tagalapataljoni. Neiud asuvad teenima pioneeri-, suurtükiväe- ja õhutõrjepataljoni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles