Alanud on osalejate registreerimine järvejooksule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kestab osalejate registreerimine 85. suurjooksule ümber Viljandi järve, mis traditsiooniliselt saab teoks 1. mail.
Kestab osalejate registreerimine 85. suurjooksule ümber Viljandi järve, mis traditsiooniliselt saab teoks 1. mail. Foto: Elmo Riig / Sakala

Alates 1. jaanuarist on kõigil jooksusõpradel võimalik end kirja panna 85. suurjooksule ümber Viljandi järve, traditsiooniliselt saab see teoks 1. mail.

Eelregistreerumisel on kolm vooru, neist viimane lõpeb internetikeskkonnas sportinfo.ee 27. aprilli südaööl. 1. veebruarist 25. aprillini saab end kirja panna ka Viljandi spordihoones asuvas võistluse sekretariaadis.

Eelregistreerimise avavoor kestab veebruari lõpuni, teine 17. aprillini ja kolmas voor lõpeb 27. aprillil. Osavõtutasu on neis vastavalt 10, 15 ja 20 eurot. Soodushinnaga saavad eelreegistreeruda need jooksuhuvilised, kelle sünniaasta on 1996 või hilisem ja 1954. aasta või varasem. Nende hind eri voorudes on vastavalt 7, 10 ja 15 eurot. Võistluspäeval registreerumisel soodustusi enam pole ning siis on kõigile jooksjatele stardimaks 30 eurot.

Kolmanda vooru hinnaga on 28. ja 29. aprillil kella 12–18 võimalik stardiluba lunastada veel Viljandi spordihoone fuajees ning 30. aprillil kella 14–20 saab seda teha ka Viljandi staadioni kõrval asuvas suurjooksu võistluskeskuse registreerimistelgis.

Suurjooksu kavasse kuuluva energiakõnnil osavõtutasu on eri eelvoorudes 5, 7 ja 10 ning võistluspäeval 15 eurot. Vanuseklassidele tehtavaid soodustusi kepikõnnil osalejatele pole.

1. mail kell 12 Viljandi staadioni kõrval startivat 85. jooksu ümber Viljandi järve korraldab Viljandi linn koos korraldusmeeskonna ja toetajatega. Võistluse juhendiga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles