Pindalatoetuste taotlusvoor lõpeb reedel

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänuväärne on noorte talunike toetamine, mis võimaldab üle võtta perekonna majapidamisi ning vanemate tööd jätkata.
Tänuväärne on noorte talunike toetamine, mis võimaldab üle võtta perekonna majapidamisi ning vanemate tööd jätkata. Foto: Elmo Riig / Sakala

Veel kolm päeva ehk 21. maini saab põllumajanduse registrite ja informatsiooni ametile esitada pindala- ja keskkonnatoetuste taotlusi. 18. mai tööpäeva lõpuks oli laekunud 9318 taotlust, mis on veidi üle poole eeldatavast taotluste arvust.


Peaaegu iga kümnes taotlus on esitatud e-PRIA kaudu. Seda on ligi kaks korda rohkem kui eelmisel aastal.

PRIA tuletab kõigile klientidele meelde, et viimastel päevadel maakondlikes büroodes taotluse esitajad peavad arvestama järjekordadega ning taotluse esitamine võib võtta oodatust rohkem aega. Soovitatav enne broneerida aeg vastuvõtule PRIA kodulehel www.pria.ee/reg, helistades PRIA pindalatoetuste infotelefonil 737 7679 või maakondliku teenindusbüroo üldtelefonil.

Järjekordade vältimiseks ja mugavamaks asjaajamiseks on soovitav kasutada e-PRIA portaali, kuhu pääseb kodulehelt. Samas palutakse e-taotluse tegemist mitte jätta 21. mai viimastele öötundidele, sest võimalike tehniliste probleemide ja süsteemi koormatuse puhul võib taotlus jääda õigel ajal esitamata.

Pärast pindalatoetuste taotlusvooru lõppu saab taotlusi esitada hilinenult ka 22. maist 15. juunini (sel juhul väheneb toetus 1 protsenti iga hilinetud tööpäeva kohta). 15. juunini saab juba varem esitatud taotluse andmeid muuta, seda ka e-PRIA kaudu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles