Aasta algus tõi autoõnnetuse ja purjutajate kantseldamist

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus, millega puutusid kokku nii politseinikud, päästjad kui haiglatöötajad, juhtus Viljandis Tallinna ja Jakobsoni tänava ristmikul uue aasta esimesel tunnil.
Liiklusõnnetus, millega puutusid kokku nii politseinikud, päästjad kui haiglatöötajad, juhtus Viljandis Tallinna ja Jakobsoni tänava ristmikul uue aasta esimesel tunnil. Foto: Marko Saarm / Sakala

Korravalvuritel tuli uusaastaööl kantseldada alkoholi liigpruukijaid ja lärmajaid, päästjatel aidata liiklusõnnetusse sattunuid ning haigla töötajatel abistada kukkunud või raketiga pihta saanud inimesi.

Kui päästeameti Viljandimaa piirkonna juhataja Jüri Soovik sai rääkida vaid kahest uusaastaöisest väljakutsest, siis Viljandi haigla kommunikatsioonijuht Krista Valdvee tõdes, et abivajajaid oli rohkem kui tavaliselt ja aasta algus oli erakorralise meditsiini osakonnas võrdlemisi töine.

Kiirabiga toodi haiglasse või tuli ise abi saama 13 inimest. Enamasti oli põhjuseks kas kukkumisest põhjustatud vigastus või raketist saadud põletus. «Lisaks alkoholi kuritarvitamine ning üks kakluse ohver oli ka,» täpsustas Valdvee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles