Linnajuhid kõlistasid viljandlastega klaase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval kogunes umbes 150 tegusat viljandlast linnapea Ando Kivibergi ja linnavolikogu esimehe Randel Läntsi kutsel Sakala keskusesse, et tervitada üheskoos alanud aastat.

Linnavalitsuse avalike suhete juhi Krista Kulli selgituse kohaselt oli peole palutute hulgas ettevõtjaid, kultuuritegelasi, sportlasi ja teiste eluvaldkondade tublisid esindajaid. Linnavalitsus oli siin tegutsevatele inimestele ja organisatsioonidele välja saatnud 350 kutset.

Viljandi meer Ando Kiviberg mainis oma avakõnes mitut eelmisesse aastasse jäänud ettevõtmist ja saavutust. Teiste seas tõi linnapea välja kauaaegse pedagoogi, Eesti pensionäride liidu asutajaliikme ja Viljandi pensionäride liidu asutaja Leida Leiuri riikliku autasustamise kodanikupäeval, tasuta parkimise kehtimahakkamise, kiirabidepoo linna kolimise, riigigümnaasiumi uude hoonesse asumise, veemotosportlase Paul Zujenkovi ja veteransportlase Aivar Hommiku tublid tulemused, uue lauluväljaku avamise ning hansapäevade muutumise hansaöödeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles