Viljandimaa suusataja stardib Tour de Skil

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algo Kärp alustas murdmaasuusatamise maailmakarikasarja küll oodatust tagasihoidlikumate kohtadega, ent tema enda sõnul näitavad kõik märgid, et võistlusvorm on tõusuteel.
Algo Kärp alustas murdmaasuusatamise maailmakarikasarja küll oodatust tagasihoidlikumate kohtadega, ent tema enda sõnul näitavad kõik märgid, et võistlusvorm on tõusuteel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval algab Saksamaal Oberhofis suusavõistluste sari Tour de Ski, kus Eesti koondise värvides teeb kaasa ka Viljandimaa mees Algo Kärp. Nelja kilomeetri pikkusele proloogile stardib Kärp numbri all 3.

Algo Kärbi parim koht selle hooaja maailma karikavõistluste sarjas on Kuusamos saadud 44. Tour de Skil loodab ta edasiminekut.

"Tase on läinud lihtsalt nii palju kõvemaks ja ühtlasemaks. Praegu oleme paar sammu maas. Proovime läbi Tour de Ski võistluste jõuda need sammud järele astuda, mitte lasta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles