President kutsub lapsi joonistama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Hendrik Ilves
Toomas Hendrik Ilves Foto: Margus Ansu / Postimees

President Toomas Hendrik Ilves kutsub aasta lõpul täiskasvanuid ja lapsi koos ümbritsevale headusele mõtlema ning osalema joonistusvõistlusel «Meie Eesti head asjad».

«Mõelge koos lapsega, mis teeb Eestist elamiseks hea koha. Rõõmu võib tunda suurte ja väikeste asjade üle – ühtemoodi tähtsad on nii meie kultuur, traditsioonid ja loodus kui ka pere, lähedased ja sõbrad,» teatas riigipea.

2011. aasta lõpul tegi president Ilves üleskutse panna kirja sada põhjust, miks on Eestis hea elada. Üheskoos koguti vabariigi aastapäevaks ligi 1500 Eesti eelist. Tänavu antakse lastele võimalus näidata, mis neile kodumaal meeldib.

«10–15 aasta pärast hakkavad tänased lapsed kujundama meie riiki. Ootan huviga nende ettekujutust Eestist,» lisas Ilves.

Joonistusi ootab presidendi kantselei tuleva aasta 1. veebruarini. Presidendi katselei palub joonistusel ära märkida lapse nimi, vanus ja elukoht ning soovitavalt ka e-posti aadress, kuhu president saab osavõtjatele tänutäheks kirja saata.

Saabunud joonistused pannakse üles virtuaalsele näitusele Facebooki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles