Viljandi käsipallurid kohtuvad viimsilastega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC kohutb homme kodusaalis HC Viimsi / Tööriistamarket meeskonnaga.
Viljandi HC kohutb homme kodusaalis HC Viimsi / Tööriistamarket meeskonnaga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Homme kell 19 on Viljandi spordihoones Eesti käsipallimeistrivõistlustel teist korda vastamisi Viljandi HC ja HC Viimsi / Tööriistamarket.

Eelmises voorus kodus Värska Originaali 25:24 üle mänginud Viljandile oli see kolmas järjestikune võit. Samasugune seeria on ette näidata Viimsi/Tööriistamarketil, kes alistas viimati omal väljakul 33:22 Tapa.

Samade meeskondade omavaheline esimene vastasseis andis kuueväravalise võidu HC Viimsile. Võistkonna juhendaja Ain Pinnonen on aga veendunud, et see järgmise mängu eel suurt ei loe. «Määravaks saab see, kummal on suurem võidutahe,» sõnas Ain Pinnonen.

Viljandi peatreeneri Marko Koksi sõnul on pärast kahenädalast mängupausi keeruline öelda, kas võistkonna hoog jätkub tõusulainel nagu kolmes eelmises voorus. «Peaksime olema heas vormis, kuid ainult treeningute põhjal pole seda võimalik kindlalt väita,» lausus Koks.

Viljandi meeste juhendaja sõnul on vastane nendega sarnases seisus ning seetõttu alustatakse mängu ettevaatlikult ning ilma erilise tormamiseta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles