Viljandis on jalgratturite nädalalõpp

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval võib Viljandis võistlemas näha Eesti paremaid rattureid.
Laupäeval võib Viljandis võistlemas näha Eesti paremaid rattureid. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Viljandis peetakse sel nädalalõpul kaks suurt rattavõistlust, millest esimene on linnatänavatel ja teine kulgeb mööda maakonna metsi ja kruusateid.

Laupäeva lõuna ajal algab Viljandis Eesti kriteeriumisõidu meistrivõistluste etapp. Võistlused algavad noorteklasside sõitudega kell 12. Eliitratturid asuvad starti 15.50.

Praegu on täiskasvanute arvestuses on liidrikohal 41 punktiga Caspar Austa Tartu Ülikooli Akadeemilisest spordiklubist, järgnevad Allan Oras 39 ja Markku Ainsalu 37 punktiga. Alla 23-aastaste arvestuses juhib Reijo Puhm klubist Alpha Boltic 42 punktiga ja Puhm on ühtlasi ka parim üldarvestuses.

Pühapäeval stardib kümnes Mulgi rattamaraton ning kui tänavasõit on mõeldud tipptasemel ratturite jõuprooviks, siis maratonile on oodatud kõik huvilised. Täispika ehk 60 kilomeetri pikkusele maratonile on end registreerinud 1192 ratturit ning poolmaratonil on startijaid 531.

Mulgi rattamaratoni start on pühapäeval kell 12. Kohe pärast seda alustavad Viljandi staadioni ümber võistlemist lapsed ja kell 13.15 stardib poolmaraton.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles