Ümber järve jooksu korraldamine jääb spordikeskusele

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaidlused 85. ümber Viljandi järve jooksu korraldajate üle on lõppenud ja nüüd tuleb neil tööle hakata, et 1. mail kõik sujuks.
Vaidlused 85. ümber Viljandi järve jooksu korraldajate üle on lõppenud ja nüüd tuleb neil tööle hakata, et 1. mail kõik sujuks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Linnajuhtide otsusega korraldab kevadise ümber Viljandi järve jooksu linnale kuuluv Viljandi spordikeskus, kuid koostööettepanek tehakse ka maakonna spordiliidule, kes küsis korraldusõigust endale.

«Järvejooks tuleb kindlasti,» teatas Viljandi linnapea Ando Kiviberg pärast neljapäeva õhtul peetud koosolekut, kus langetati otsus, kes täpselt 85. jooksu organiseerib. Valida oli linnale kuuluva Viljandi spordikeskuse ning Viljandimaa spordiliidu vahel.

Mitu aastakümmet korraldas jooksu spordiliit või selle eelkäija, mullu aga otsustas Viljandi linnavalitsus, kellele kuulub jooksu kaubamärk, et võtab korralduse üle. Toonane linnapea Loit Kivistik leidis, et 3000 osalejaga võistlusel on palju arenemisruumi, ning jooksu organiseerimise korralduse said Viljandi spordikeskus ja spordikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles