Viljandi ülekäigurajad on rahuldavas seisus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsus võttis uurimise alla linna ülekäigurajad ja tegi selgeks nende peamised puudused.
Viljandi linnavalitsus võttis uurimise alla linna ülekäigurajad ja tegi selgeks nende peamised puudused. Foto: AIVAR AOTÄHT/SAKALA

Viljandi linnavalitsus võttis uurimise alla linna ülekäigurajad ja tegi selgeks nende peamised puudused. Liikluskomisjon võttis koostatud töö oma istungil arutusse ja määras kindlaks edasise tegevuskava.

Abilinnapea Malle Vahtra sõnul selgus tööde käigus, et Viljandi ülekäiguradade seisukord on rahuldav, kuid vajab kindlasti tööd.

«Peamine murekoht on ülekäiguradade valgustus ja nende mõõtmed. Samuti on mingil määral puudulik nähtavus, mida takistavad ülekäiguradade juures paiknevad puud,» lisas Vahtra ning kinnitas, et väiksemaid parandusi kollaste helkurraamide ja -ribade paigaldamisega on juba tehtud.

Linnavalitsuse töö võeti tänasel liikluskomisjoni istungil arutuse alla ning kujundati seisukohad edasiseks tegevuskavaks. «Prioriteet on ülekäiguradade valgustuse ja nähtavuse parandamine,» teatas Malle Vahtra.

Linna ülekäiguradade analüüsimise aluseks oli Sirli Leieri 2012. aastal koostatud diplomitöö «Viljandi linna reguleerimata ülekäiguradade ohutuse hindamine».

Samal teemal saab pikemalt lugeda laupäevasest Sakalast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles