Poliitikud hakkasid tasuta bussisõidu pärast võitlema

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on üle 65-aastastel viljandlastel võimalik valida, kas võtta täiesti tasuta kaart, millega saab sõita kuus kümme korda, või maksta seitse eurot ning sõita  kuu jooksul linnaliinibussiga nii palju, kui süda soovib. Tõenäoliselt saavad eakad suvest alates sõita täiesti tasuta, kuid üleüldist tasuta bussisõitu linn pakkuda ei suuda.
Praegu on üle 65-aastastel viljandlastel võimalik valida, kas võtta täiesti tasuta kaart, millega saab sõita kuus kümme korda, või maksta seitse eurot ning sõita kuu jooksul linnaliinibussiga nii palju, kui süda soovib. Tõenäoliselt saavad eakad suvest alates sõita täiesti tasuta, kuid üleüldist tasuta bussisõitu linn pakkuda ei suuda. Foto: Marko Saarm / Sakala

Keskerakond tahab juba detsembris luua Viljandis komisjoni, kes hakkaks tööle selle nimel, et viljandlased saaksid linnaliinibussides tasuta sõita. Võimuliit peab seda ettepanekut populistlikuks.

Viljandi volikogu esimehe Randel Läntsi sõnul on raha järgmise aasta eelarves juba jaotatud ja kõigile linlastele mõeldud tasuta bussitranspordi korraldamiseks seda ei jätku.

«Vähemalt kaheksa aastat linnavalitsusse kuulunud Helmut Hallemaa (Keskerakonna Viljandi piirkonna juht – toimetus) peaks seda väga hästi teadma ja mitte ajama inimestele puru silma,» teatas Länts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles