Juubel toob sahtlist välja aastatetagused kunstitööd

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päev enne juubelipidustuste algust õmblesid õpetajad Aime Mäeorg (vasakul) ja Merlin Bohojavlenski direktori vastuvõtuks lauale seelikut selga. Direktor Ene Savi tutvustas aga vilistlaste ja õpilaste töödest kokkupandud pildinäitust.
Päev enne juubelipidustuste algust õmblesid õpetajad Aime Mäeorg (vasakul) ja Merlin Bohojavlenski direktori vastuvõtuks lauale seelikut selga. Direktor Ene Savi tutvustas aga vilistlaste ja õpilaste töödest kokkupandud pildinäitust. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tarvastu gümnaasium peab täna ja homme oma 170. aastapäeva ning ootab kodukooli ligi 400 vilistlast, kelle ehmatuseks või üllatuseks on õpetajad välja otsinud nende aastatetagused kunstitunnis loodud teosed ja neist näituse teinud.

Kool on Mustlas töötanud mitmes majas. Aja jooksul on see olnud algkool ja poeglaste kool. Viimane ühinemine leidis aset 1950. aastal, mil Tarvastu kuueklassiline algkool liideti Mustla keskkooliga. Tarvastu gümnaasiumi nime kannab õppeasutus 2000. aastast.

Haridustempel ootab juubelit pidama ligikaudu 400 vilistlast. Direktor Ene Savi sõnul oli kolmapäevaks registreerunuid küll üle 200, aga nagu varasemad kogunemised on näidanud,  siis kõik end varem kirja ei pane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles