Ministeerium ootab riigi kultuuri- ja spordipreemia kandidaate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kultuuriministeerium ootab kandidaate tänavuste Eesti Vabariigi kultuuripreemiate ja spordipreemiate määramiseks. Avaldused peavad ministeeriumile olema laekunud 10. jaanuariks.

Kolm kultuuripreemiat määratakse pikaajalise väljapaistva loomingulise tegevuse eest ning viis preemiat antakse tänavu avalikkuseni jõudnud väljapaistvate tööde eest. Ettepanekuid võivad esitada loomeliidud, preemia senised laureaadid või omavalitsused ning teised juriidilised isikud, kelle põhikirjas on sätestatud kultuuri- ja haridustegevus.

Kaks spordipreemiat määratakse elutöö eest ning kuus preemiat käesoleva aasta tulemuste eest. Ettepanekuid preemiate kandidaatide kohta võivad teha ministeeriumid, maavalitsused, omavalitsused, spordiorganisatsioonid ning teised juriidilised isikud ja asutused, kelle põhikirjas või põhimääruses on sätestatud sporditegevus.

Avaldused palume saata digitaalselt allkirjastatuna aadressile preemia@kul.ee või kultuuriministeeriumile Suur-Karja 23, 15076 Tallinn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles