Maavanem tunnustas Viljandimaa kammerkoori

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: maavalitsus

Viljandi maavanem Lembit Kruuse andis Viljandimaa kammerkoorile tänukirja hõbe- ja kulddiplomit väärinud esinemise eest Bratislavas «Slovakia Cantat» festivalil.


Möödunud kolmapäeval maavalitsuse saalis peetud kooriproovi eel tänasid maavanem Lembit Kruuse ja maavalitsuse kultuuritöö spetsialist Kati Grauberg kammerkoori dirigente ja lauljaid eduka esinemise eest nii välismaal kui Eestis.

«Et koori nimeks on Viljandimaa kammerkoor, toob see mõistagi tuntust ja kuulsust juurde kogu meie maakonnale,» tõdes maavanem koori peadirigendile Toomas Vollile maavalitsuse tänukirja üle andes.

Kati Grauberg andis aga koori vanema Ülo Vaabeli kätte maakonna tunnuslauset «Ürgses rütmis» kandva talismani, mis kammerkoorile loodetavasti ka järgmistel esinemistel edu toob.

Aprilli lõpul Slovakkia pealinnas Bratislavas peetud festivalil «Slovakia Cantat» osales 40 koori kogu Euroopast. Eestit esindasid Toomas Volli juhendatavad Viljandimaa kammerkoor ja Pärnu lastekoor Pärnu Piigad.

Viljandimaa kammerkoor on asutatud 2000. aastal. Koori peadirigent on Toomas Voll ning dirigendid Jüri Liiva ja Kadi Ritsing.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles