Käsipallimeeskond haub kodusaalis kättemaksu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval kell 19 kohtuvad Viljandi spordihoones tänavustel Eesti käsipalli meistrivõistlustel teist korda Viljandi HC ja Värska Originaal. Viljandi meeskond soovib heastada samalt vastaselt avaringis võõrsil saadud 11-väravalist kaotust.

Viljandi peatreener Marko Koks tõdes, et kohtumine on meeskonnale väga tähtis. «Avaringis saadud 11-väravaline kaotus on meil hästi meeles ja nüüd peame tõestama, et me pole nendest nii palju kehvemad,» kõneles Koks.

Homme Viljandisse sõitva Põlva meeskonna juhendaja Rein Suvi ei pea eelmisest suurest võidust hoolimata oma võistkonda võidusoosikuks, ehkki turniiritabelis on Värska Originaal kolmandal ja Viljandi kuuendal positsioonil.

«Liigatabeli keskel on kõik meeskonnad tasemelt väga võrdsed,» lausus Suvi. «Me ei sõida Viljandisse teadmisega, et võtame kindlalt kaks punkti ära, kuid võidu peale lähme muidugi välja,» lisas ta.

Marko Koksi sõnul näitas meeskonna viimati peetud ühistreening enam-vähem head pilti, ent kolmapäeval tuleb võistkonnal läbi ajada joonemängija Kristjan Koovitita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles