Üks küsimus

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helir-Valdor Seeder
Helir-Valdor Seeder Foto: Elmo Riig / Sakala

Katuserahast rääkides on nimetatud spordiliidu Jõud toetamist 170 000 euroga. Minister ning Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) volikogu esimees Helir-Valdor Seeder, olete selle liidu president. Mismoodi rahvale olukorra lahti seletate?

See informatsioon, mida on levitatud, on täiesti puudulik. Spordiliidu Jõud rahastamine oli riigieelarves ammu enne seda, kui mina sain ministriks, ja ammu enne seda, kui ma sain selle spordiliidu esimeheks. Ja kui ma olen esimees, ei võitle ma loomulikult kuidagi selle vastu, et see raha sinna pannakse.

Ma rõhutan, et katuseraha jaotatakse ju riigikogus ja seda teevad riigikogu liikmed. See traditsioon on pärit juba üheksakümnendate aastate keskpaigast ja seda on ellu viinud kõik koalitsioonid ja erakonnad, kes eri aegadel on parlamenti kuulunud, kaasa arvatud praegused opositsioonierakonnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles