Annetusõhtul mekitud juust võinuks vanuse poolest kooli minna

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veinispetsialist Rein Kasela (taga vasakul) ja osaühingu Juustukuningad tegevjuht Erwin Wassenaar olid Ellipsi heategevusõhtuks kokku pannud sobivad juustud ja vahuveinid ning tutvustasid kokkutulnuile, kuidas neid väikestes kogustes koos nautida.
Veinispetsialist Rein Kasela (taga vasakul) ja osaühingu Juustukuningad tegevjuht Erwin Wassenaar olid Ellipsi heategevusõhtuks kokku pannud sobivad juustud ja vahuveinid ning tutvustasid kokkutulnuile, kuidas neid väikestes kogustes koos nautida. Foto: Sigrid Koorep / Sakala

Kui hollandlane Erwin Wassenaar, kes poolteist aastat tagasi Tallinnas juustuäri avas, kuulis, et Viljandis on supermarketite kõrval ka pisikesi lihapoode, leidis ta, et mõtet  tuua oma Juustukuningate kauplus ka Viljandisse, tasub kaaluda.

Natuke väike küll Viljandi turg paistab, aga tugeva eelise annab Wassenaari hinnangul asukoht Eesti keskel. Pealegi kui Tallinna kõrval Tartus ja Pärnuski juustupoel hästi läheb, võiks ärimehe ütlemist mööda tõesti Viljandi poole vaadata.

Põhjus, miks juustukuningas läinud nädalal Viljandisse tuli, peitus laste abistamises. Nimelt korraldas Lions-klubi Viljandi Ellips neljapäeval pärimusmuusika aidas heategevusõhtu, mille ligi 50 külalist juhatati vahuveini- ja juustumaailmaga tutvumise kõrval annetuskassani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles