Eesti neljapaat avas kodulehekülje

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti sõudmise neljapaadil on valminud uus koduleht, kust leiab infot meeskonna tegemiste kohta. Uudiseid lehele hakkavad lisama paadimeeskonna liikmed isiklikult.

Neljapaadi meeskonda kuuluvad Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap. «Varem tegime Allar Raja ja Kaspar Taimsoo kahepaadi blogi, kuid uued tuuled on puhumas,» selgitas Taimsoo. «Oleme saanud palju väga meeldivat tagasisidet oma tegemiste kajastamisest võistlustel ja võistlusväliselt ning otsustasime uue meeskonnaga seda traditsiooni jätkata ning püsti panna uue veebilehe.»

Leheküljelt võib leida ülevaateid võistlustelt ning kirjatükke ka sellest, mis üldiselt südamelt ära rääkimist vajavad, samuti ka laiemalt sõudmises toimuvast. Kuna leht on väga uus, on tegijad tänulikud igasuguse tagasiside eest – oodatud on nii konstruktiivne kriitika kui ka näpunäited ja kiidusõnad.

Uus kodulehekülg asub aadressil http://neljapaat.null.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles