Vald lööb tekstiilifirmaga haldushoone ostuks käed

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu ilutsevad Kauba ja Pika tänava nurgal seisva massiivse kivihoone fassaadil tekstiiliäri tähistavad valgusreklaamid. Märtsi lõpuks peaks need olema asendatud Viljandi vallavalitsuse asupaika tähistava sildiga.
Praegu ilutsevad Kauba ja Pika tänava nurgal seisva massiivse kivihoone fassaadil tekstiiliäri tähistavad valgusreklaamid. Märtsi lõpuks peaks need olema asendatud Viljandi vallavalitsuse asupaika tähistava sildiga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi valla haldushoone leidmiseks korraldatud avalik pakkumine üllatusi ei toonud ning omavalitsus ostab oodatult aktsiaseltsile Toom Tekstiil kuuluva maja.

Kauba ja Pika tänava nurgal seisvat ajaloolist hoonet piidlesid ühinemist kavandanud Paistu, Pärsti, Saarepeedi ja Viiratsi valla juhid juba enne oktoobrikuiseid valimisi. Sellest hoolimata viidi kiirkorras läbi avalik pakkumine ja kutsuti ka teisi Viljandi südalinna kinnisvaraomanikke oma vara välja pakkuma.

Mitu telefonikõnet

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles